Funktionsoverblik

Se, hvad PM5 kan, enten ved at se funktionslisten, prøve demoen eller downloade og installere CMMS programmet.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

Overblik over PM5

Det er nemt at komme i gang med PM5. Programmet er det mest brugervenlige CMMS system på markedet og sætter standarden i industrien til vedligehold.

  • Maskiner vises i en træstruktur
  • Maskinfejl kan registreres manuelt eller automatisk
  • Reservedelsoverblik til opgaver og maskiner
  • Arbejdsopgaver styres i ét skærmbillede

Få rådgivning

Orla Jensen er klar til at hjælpe dig.

icon-mail88 33 57 42

Navigation i træstruktur

Steder og lokationer struktureres i stifindertræet, så det er let at navigere rundt i. Stifinderstrukturen giver et hurtigt overblik over hvilke opgaver, der er knyttet til det enkelte sted. Nemmere bliver det ikke. Det er nemt at finde den ønskede maskine eller enhed. På overskuelige faneblade ser du hurtigt hvilke opgaver, reservedele og fejlhistorik, der er knyttet til en enkelte enhed. Stamdata og særlige kendetegn er altid lige ved hånden og skal ikke findes på netværket eller i mapper på et kontor.

Registrering af maskinfejl

Oplever du en fejl på en maskine og vil registrere en arbejdsopgave, skal du gå i træstrukturen og finde maskinen. Her har du et overblik over de fejl, der allerede er registreret på maskinen og kan ved få klik oprette en ny fejl. Fejlen bliver herefter synlig under opgaver og aktiviteter, hvor du styrer arbejdsopgaverne.

Reservedelsoverblik

Når du er på maskinkortet, kan du se hvilke reservedele den enkelte maskine anvender. Du finder reservedelskortet, som en underfane til maskinen. Dobbeltklikker du på reservedelen, ser du alle de andre maskiner som anvender netop denne reservedel. Du kan også se, om der er reservedele på lager og hvor du kan bestille flere.

Efterhånden som flere og flere dokumenter bliver elektroniske, er det rart at have dem ved hånden. Du kan tilknytte bilag og dokumenter til din maskine, opgave, reservedel og leverandør. Eksempelvis: brugervejledninger, afkrydsningsskemaer, samlevejledninger, digitale foto / filmklip fra produktionen, eller link til leverandørens hjemmeside. Et klik og du er fremme.

Aktiviteter og fejl

Aktiviteter og fejl er skærmbilledet, hvor du styrer hvilke arbejdsopgaver, du skal arbejde med i dag. Her er der mange sorteringsmuligheder. F.eks. hvilke maskiner skal laves i et given datointerval eller hvilke maskiner har fået en fejl. Du kan sortere på maskintyper, fysiske lokationer mv. Til sidst kan du udskrive et jobkort.

Alle fejlbeskrivelser logges, for at indsamle statistik og vidensdele. Flere af vores kunder fortæller, at netop denne funktion med at registrere fejlhistorik har sparet dem meget tid. At kunne søge på tværs af fejltyper og maskiner og se hvordan det tidligere er blevet løst. I dag tager det kun en formiddag at løse problemet, hvor det for 1 år siden tog en hel dag.

Øvrige funktioner

Indkøbsstyring
PM5 har et modul til indkøbsstyring af reservedele. Her holder du styr på dine indkøb: hvem har bestilt varerne, hvornår er ordren afsendt og er den modtaget?

Driftsbaseret vedligehold
PM5 har en målepunktslog, som styrer datoen for næste vedligehold i forhold til de aktuelle hændelser. Eksempelvis: antal timer i drift, kørte km, antal anslag eller producerede emner.

Stregkoder og håndterminal
Print en hyldeforkant og brug din håndterminal til udtræk af reservedele fra lager, indlagring af nye reservedele og statusopgørelsen.

Rapporter
Med PM5 følger flere standardrapporter lige til at printe ud.

Tilpasninger
Det er muligt at få åbne eller lukke for funktioner og visninger af data, via opsætning af brugerrettigheder. Vi tager meget gerne imod forslag til ændringer fra vores kunder, da vi løbende tilpasser programmet og udvikler nye funktioner.

Import af data via Excel
Indtastning af data tager tid. Vi har derfor udviklet et lille program der kan overføre data fra Excel til PM5. Dette følger med gratis.

Krav og teknologi

Version 5.17.0000
Server CMMS programmets database kræver en Microsoft SQL Server 2008 eller nyere.
Understøttelse PM5 understøttes af både Citrix og Microsoft TerminalServer.
Kode PM5 er kodet i Microsoft .net framework 2.0

Download

Download installationsfiler til PM5. CMMS programmet installeres i en prøveversion, indtil licensnøglen er aktiveret.

PM5 Mobile

Med PM5 Mobile, kan du udføre dine opgaver og registrere dit arbejde direkte fra en smartphone, tablet eller håndterminal.