PM5

Vedligeholdssoftware til forebyggende vedligehold af maskiner, bygninger og materiel

PM5 startede som DVS

Da vi i 1992 udgav DVS (Drift, Vedligehold & Service), var visionen at skabe et enkelt overblik over, hvornår vedligehold skulle udføres. “Hvis det er nemt, bliver det gjort” blev et mantra, som vi stadig bruger i dag, når der skal videreudvikles på PM5.

PM5 er et effektivt program til forebyggende vedligehold af maskiner, bygninger, kørende materiel, håndværktøj mm.

Det har stor udbredelse i Danmark og er markedsledende indenfor aktiv styring af vedligehold. Desuden er det solgt i 32 lande og findes på 12 sprog. Programmet er løbende blevet videreudviklet siden 1992 og blev i starten solgt under navnet DVS.

Flere end 100 virksomheder alene i Danmark, samt kunder i 32 lande anvender dagligt PM5 til vedligehold, heriblandt: Region Syddanmark psykiatrien, Schneider Electric (LK), Scandinavian Brake System, Danfoss, K-salat, Tican og Kamstrup.

PM5 bliver udviklet af Tecsys A/S, som også udvikler supply chain software og sælger hardware til brug i logistik. Tecsys A/S består af 40 medarbejdere i Danmark og er en del af den internationale virksomhed Tecsys Inc, der har ca. 400 medarbejdere beskæftiget i Nordamerika.

Få rådgivning

Michael Pedersen er klar til at hjælpe dig.

88 33 57 34

Kundecases

Region Syddanmark

Region Syddanmark psykiatrien vedligeholder sygehus med PM5

Der er meget udstyr og mange bygningsdele, som kræver vedligehold og skadesudbedring. Det kræver et godt system at holde overblikket og effektivisere arbejdsfordelingen.

TVIS

PM5 anvendes i varmeforsyning til 55.000 husstande

TVIS distribuerer fjernvarme til 55.000 husstande. Transmissionsnettet består af 80 km varmeledninger og 50 stationsanlæg.

Til styring af vedligehold anvendes der PM5, med fuld integration til ABB’s SCADA system 800xA.

BJ Gear

PM5 sørger for at driften af de mange maskiner kører problemfrit. Hvis uheldet er ude, bliver det hurtigt udbedret.

BJ-Gear udvikler, producerer og leverer transmissionsløsninger.

“Første gang vi havde nedbrud tog reparationen 1 dag at udføre,  da fejlen opstod igen ca. et år efter tog reparationen kun en formiddag, takket være den elektroniske logbog.”

Danfoss

Danfoss anvender PM5 til vedligeholdsstyring og reservedelsstyring.

“Vi har sparet meget tid efter at vi har registreret alle vores reservedele i vedligeholdssystemet. Nu ved vi, at hvis en reservedel ikke står i systemet, så har vi den ikke. Før ledte vi efter den de steder den kunne være gemt.”

Nyheder